Statistici Netcity Telecom, semestrul I 2019: 1.520 km de infrastructura si 20.300 de cladiri racordate

Compania Netcity Telecom anunță statisticile de evoluție a rețelei metropolitane pentru fibră optică a Municipiului București, până la jumătatea  anului 2019: 1.520 de kilometri de rețea subterană construită și 20.300 de clădiri racordate în Capitală, de la începutul proiectului.

De la începutul anului 2018, până la final de iunie 2019, infrastructura Netcity a crescut cu peste 560 de kilometri și s-au adăugat 7.500 de imobile racordate la rețea.

„După preluarea proiectului și reluarea lucrarilor, în a doua parte a anului anului 2017, am lucrat în viteză și tot mai eficient, pentru a dezvolta acest proiect de infrastructură necesar si benefic Capitalei, derulat din fonduri 100% private, menit să crească semnificativ calitatea infrastructurii de telecomunicații, gradul de confort și siguranța în oraș.  Netcity este printre cele mai active și ambițioase proiecte de dezvoltare de infrastructură din România și facem toate eforturile pentru depăși obstacolele apărute, cu misiunea de a continua și a îmbunătăți constant procesul de lucru, de la operațiuni, până la comunicarea cu locuitorii si atenția constantă la avansul tehnologic”, declară Adrian Răcășan, Administrator Netcity Telecom.

În prezent, rețeaua Netcity acoperă, deja, bulevardele si zonele turistice principale ale Capitalei, iar lucrările continuă să avanseze, pe străzile secundare. În fiecare zi, peste 200 de persoane lucrează, pe diferite grupuri de străzi, la extinderea infrastructurii.

Un record al evoluției Netcity s-a înregistrat în luna septembrie 2018, când rețeaua a avansat, în București, cu nu mai puțin de 50 de kilometri.

Un clasament al străzilor care au, deja, cele mai multe imobile racordate, arată astfel:

  • Șoseaua Giurgiului, cu 211 imobile;
  • Calea Griviței, cu 185 de imobile;
  • Strada Popa Nan, cu 183 de imobile;
  • Calea Șerban Vodă, cu 146 de imobile;
  • Calea Floreasca, cu 133 de imobile.

Pentru a susține viteza de extindere și obiectivele propuse, Netcity Telecom a făcut investiții din fonduri 100% private ce au depășit veniturile obținute din operarea rețelei.

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.