Acoperirea Netcity

La sfarsitul anului 2023, infrastructura subterana Netcity asigura racordarea a peste 50.000 de imobile (inclusiv ansambluri rezidentiale si cladiri de birouri) iar acoperirea creste in fiecare zi, odata cu extinderea retelei in toate sectoarele din Bucuresti.

Pentru a descarca lista completa a strazilor si numerelor postale care beneficiaza de bransament la reteaua Netcity, click aici:

Info termen de livrare depasit

Te afli pe o stradă cu cod rosu? In acest caz, au deja loc sau urmeaza a fi demarate in scurt timp actiuni de dezafectare a cablurilor aeriene de catre municipalitate.

Din fericire, toti furnizorii de servicii telecom au fost notificați din timp si in mod repetat privind aceste actiuni, pentru a evita riscul ca tu să intampini intreruperi ale serviciilor de internet fix sau televiziune.

Cu toate acestea, iti recomandam sa te adresezi rapid operatorului sau furnizorului tău de servicii pentru a verifica statusul migrarii in reteaua subterana, sau, daca serviciile tale au fost deja întrerupte, pentru restabilirea urgentă a acestora printr-o conexiune subterană. 

Info dezafectare cabluri aeriene

In zonele marcate cu cod verde in harta de acoperire a retelei, Primaria Municipiului Bucuresti a finalizat actiuni de dezafectare a cablurilor de telecomunicatii instalate aerian.

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.