Servicii de acces la insfrastructura

Inchiriere tubeta transport

Acest serviciu reprezinta inchirierea de tubeta in care se poate instala un cablu de fibra optica sau un cablu de cupru si care este delimitat in ambele capete de cate o camereta de tragere (instalare). Serviciul include, la cerere, fara costuri suplimentare pentru furnizorii de retele publice de comunicatii electronice, spatiul necesar pentru constituirea rezervei de cablu, precum si un spatiu de maxim 100 x 200 x 400 mm pentru amplasarea unei cutii de jonctiuni in camereta de tragere (instalare).

Tarif:

73,16 euro/km/luna

Inchiriere tubeta racord

Acest serviciu reprezinta inchirierea de tubeta in care se poate instala un cablu de fibra optica sau un cablu de cupru si care are un capat intr-o camereta de tragere (instalare), celalalt capat fiind terminat la nivelul cutiei de distributie a bransamentului cladirii sau la un suport de tip stalp/ pilon de sustinere. Serviciul include, la cerere, fara costuri suplimentare pentru furnizorii de retele publice de comunicatii electronice, spatiul necesar pentru constituirea rezervei de cablu, precum si un spatiu de maxim 100 x 200 x 400 mm pentru amplasarea unei cutii de jonctiuni in camereta de tragere (instalare).

Tarif:

0,224 euro/metru/luna

Inchiriere bransament FTTB

Acest serviciu reprezinta inchirierea unei perechi de fibra optica neechipata, care are un capat intr-o camereta de tragere, celalalt capat oprindu-se la nivelul cutiei terminale a bransamentului cladirii sau la un suport de tip stalp/ pilon de sustinere. Serviciul include, la cerere, fara costuri suplimentare pentru furnizorii de retele publice de comunicatii electronice, spatiul necesar pentru constituirea rezervei de cablu, precum si un spatiu de maxim 100 x 200 x 400 mm pentru amplasarea unei cutii de jonctiuni in camereta de tragere (instalare) aferenta bransamentului FTTB.

Tarif:

0,277 euro/metru/luna

Servicii asociate

Certificare instalatori

Netcity ofera servicii de instruire si certificare a persoanelor care efectueaza lucrari de instalare a retelelor de comunicatii electronice in infrastructura fizica Netcity.

Tarif:

526 euro/ curs/ participant

Acces insotit

Netcity poate acorda asistenta persoanelor care efectueaza lucrari in canalizatia Netcity, cu scopul de a  elimina riscurile semnificative cu privire la integritatea echipamentelor, a tubetelor, precum si pentru securitatea retelelor instalate.

Tarif:

11,43 euro/ ora (in timpul programului de lucru)
17,15 euro/ ora (in afara programului de lucru)

Nota:

  • Netcity asigura neutralitate tehnologica, putand gazdui atat microcablu de fibra optica cat si alte tipuri de cablu. Tarifele se ajusteaza cu multiplicatori, in functie de tipul de cablu de telecomunicatii folosit.
  • Tarifele descrise mai sus nu includ TVA.
  • Tarifele se calculeaza in functie de lungimea reala a elementului de infrastructura care face obiectul accesului.

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.