Executia lucrarilor in infrastructura Netcity

Executia lucrarilor de instalare cabluri, jonctionare si mentenanta a retelelor de fibra optica in infrastructura Netcity este permisa doar instalatorilor autorizati de catre Netcity.

Certificarile de instalator autorizat Netcity se acorda companiilor eligibile in ceea ce priveşte efectuarea de servicii profesionale pentru sectorul de telecomunicatii si includ instruirea de catre Netcity Telecom pentru un numar de minimum 2 angajati.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a deveni instalator autorizat Netcity

  1. Descarca, semneaza si transmite la adresa comercial@net-city.ro contractul pentru serviciile de certificare instalator autorizat (descarca) sau contacteaza-ne utilizand formularul de mai jos.
  2. Dupa indeplinirea formalitatilor contractuale si achitarea tarifelor pentru certificare specificate in contract, transmite catre Netcity numele angajatilor pentru care se doreste instruirea si certificarea.
  3. Dupa primirea datelor, vom programa sesiunea de instruire.
  4. Dupa finalizarea sesiunii de instruire, persoanelor participante li se vor crea conturi in aplicaţia de administrare a retelei Netcity (NIMS), conturi ce vor avea drepturi de instalator autorizat si vor fi arondate companiilor pe care le reprezinta.
  5. Odată cu crearea conturilor, Netcity va emite autorizatiile de lucru in infrastructura Netcity ce sunt unice per companie si in care sunt specificate numele persoanelor instruite si perioada de valabilitate.

Versiuni contracte:

Pentru a compara versiunea contractului cadru de instalator autorizat actuala cu cea anterioara datei de 16.03.2019, click aici (descarca).

 

Pentru a solicita un curs de instalator autorizat Netcity, ne poti contacta prin e-mail la comercial@net-city.ro, telefonic la numarul 031 42 59 701 sau prin intermediul formularului de mai jos:

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.