Inchiriaza infrastructura

Netcity ofera servicii de acces la infrastructura subterana pentru fibra optica tuturor beneficiarilor care le solicita, in conditii de egalitate, si neutralitate si transparenta.

Cererea de acces

Pentru a inchiria infrastructura Netcity, te rugam sa descarci si sa completezi cererea de acces (descarca) si sa ne-o transmiti prin e-mail pe adresa comercial@net-city.ro sau sa utilizezi formularul de mai jos.

Iti vom trimite o confirmare de primire a cererii de acces la infrastructura in maxim 2 zile lucratoare si de solutionare a acesteia in termen de 10 zile de la data primirii.


  Contracte

  Pentru a consulta detaliile cu privire la conditiile de utilizare si comerciale (inclusiv indicatori de calitate, SLA, SLG), poti consulta contractele cadru de acces la infrastructura Netcity. Descarca documentele aferente fiecarui tip de serviciu de acces de aici:

  Note versiuni contractuale:

  1. Pentru a compara modelele de contract in vigoare cu modelele de contract valabile in perioada 05.11..2019 – 11.08.2020, click aici:(descarca).
  2.  Pentru a compara modelele de contract valabile anterioare datei de 16.03.2019 cu cele publicate in data de 16.03, data la care au fost aduse modificari in conformitate cu prevederile Deciziei ANCOM nr. 40/2019, click aici:(descarca).

  In vederea stabilirii evaluarii si a pasilor necesari pentru inchirierea infrastructurii Netcity te rugam sa contactezi reprezentantii Netcity prin e-mail la comercial@net-city.ro sau telefonic la numarul  031 42 59 701.

  Procedura de comanda si realizare a accesului la canalizatie

  Pentru a afla toate detaliile necesare cu privire la accesul in infrastructura Netcity ulterior semnarii contractului, descarca Procedura de Comanda si Realizare a Accesului la Canalizatie  (descarca)

  Start typing and press Enter to search

  This site is registered on wpml.org as a development site.