Ce trebuie sa stii

Racordarea imobilelor la reteaua Netcity se face gratuit in timpul lucrarilor initiale de constructie a infrastructurii.

In anumite zone pot fi necesare racorduri suplimentare, denumite specific „racorduri/infrastructura la cerere”, pentru constructii noi, pentru imobile neracordate initial in lipsa acordului de proprietar sau pentru imobile la care este necesar un al doilea racord (racord care asigura redundanta).

Pentru racordarea unui imobil la reteaua subterana este necesara si instalarea cutiei de bransament intr-una dintre urmatoarele locatii:

 • in subsolul cladirii
 • in camera tehnica a imobilului
 • in alta locatie (se va stabili in cadrul evaluarii din teren)

 

Solicita un racord / infrastructura la cerere:


  Avantajele oferite de conectarea imobilului la reteaua Netcity

  • Accesul locatarilor la serviciile tuturor operatorilor prezenti in reteaua Netcity
  • Posibilitatea alegerii / schimbarii rapide a operatorului de cablu TV, internet sau telefonie
  • Timp redus de conectare
  • Zona in care se afla imobilul va capata un aspect urban modern.

  In calitate de furnizor de retele de comunicatii electronice, trebuie sa urmezi urmatorii pasi pentru a solicita un racord la cerere:

  1. Consulta condiţiile complete de estimare si executie racorduri la cerere, aplicabile furnizorilor de retele de comunicatii electronice care au incheiat si contract cu Netcity pentru serviciul de inchiriere tubeta Racord, condiţii ce pot fi descarcate de aici.
  2. Transmite o solicitare catre departamentul comercial utilizand formularul ce poate fi descarcat de aici sau contacteaza-ne prin e-mail la adresa comercial@net-city.ro sau la numarul de telefon 031 425 97 01.
  3. Echipa noastra va evalua oportunitatea si conditiile tehnice de executie in teren a racordului la cerere.
  4. Dupa incheierea evaluarii vom transmite catre solicitant Oferta – Deviz rezultata si conditiile specifice in care se poate realiza racordul.
  5. Racordul poate fi construit in urma indeplinirii formalitatilor necesare si numai cu respectarea standardelor Netcity.
  6. Racordul astfel construit va fi disponibil pentru acces deschis in conditii standard pentru orice solicitant de acces.

  Start typing and press Enter to search

  This site is registered on wpml.org as a development site.