Netcity Telecom: reteaua subterana a fost complet functionala pe intreaga durata a fenomenelor meteorologice extreme; utilizatorii pot contacta direct furnizorii de servicii in cazul oricaror disfunctionalitati

București, 28 ianuarie 2019 – Reprezentanții Netcity Telecom SRL anuntă astăzi că rețeaua metropolitană de fibră optică Netcity și-a demonstrat stabilitatea, siguranța și eficiența și a depășit perioada fenomenelor meteorologice extreme fără niciun fel de incident sau avarie. În urma sesizărilor primite în ultimele zile, oficialii Netcity Telecom invită locuitorii sau companiile care înregistrează disfuncționalități la nivelul serviciilor de Internet să se adreseze direct operatorilor sau furnizorilor de servicii și asigură că întreaga componentă subterană a rețelei este perfect funcțională.

„Eficiența unei infrastructuri moderne de telecomunicații este demonstrată, întotdeauna, și de rezistența acesteia, în condiții extreme. Într-un peisaj în care am văzut riscuri multiple pentru populație, de la copaci căzuți peste cabluri, până la stâlpi prăbușiți sau cabluri aeriene secționate, dezvoltarea unei retele subterane moderne precum Netcity trebuie să rămână o prioritate, cu efecte directe inclusiv la nivelul siguranței bucureștenilor. De altfel, asa cum am anuntat, compania noastră va face toate eforturile necesare pentru a depăși barierele și a continua extinderea acoperirii Netcity”, a declarat Adrian Răcășan, Director General, Netcity Telecom.

Lucrările de dezvoltare a rețelei Netcity se desfășoară într-un ritm accelerat, ce a depășit în ultimele luni ale anului trecut și 50 de noi kilometri de infrastructură subterană pe lună.  Reteaua Netcity este construita din fonduri 100% private și este disponibilă tuturor operatorilor de telecomunicații, care își pot migra retelele aeriene în subteran.

 

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.