Netcity Telecom a executat pana in prezent o retea metropolitana distribuita in 27 bucle functionale, avand o lungime de aproximativ 20 km fiecare si cu o lungime totala executata pana in prezent, de 900 km, in cea mai mare parte pe bulevardelele principale din Bucuresti.

Netcity Telecom continua dezvoltarea de infrastructura metropolitana asociata pentru inca aproximativ 500 km, cu termen de finalizare estimat la sfarsitul anului 2018.

RETEAUA DE TUBETE DE TIP TRANSPORT

Inchirierea unui tronson de tubeta care permite beneficiarului instalarea unui microcablu cu un numar maxim de 96 fibre optice pe bulevardelele acoperite de infrastructura subterana Netcity.

RETEAUA DE TUBETE DE TIP RACORD

Inchirierea unui segment de tubeta care permite beneficiarului instalarea unui microcablu cu un numar maxim de 96 fibre optice ce asigura interconectarea tronsoanele de tip tubeta Transport cu imobilul racordat respectiv cutia terminala.

RETEAUA DE TUBETE DE TIP RACORD

Inchirierea unei perechi de fibre optice care asigura interconectarea tronsoanelor de cablu instalate in tubeta Transport cu imobilul racordat respectiv cutia terminala.

Start typing and press Enter to search

This site is registered on wpml.org as a development site.